Over Van Buuren Glas

 

Van Buuren Glas, opgericht door Marco van Buuren, heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van iedere gecertificeerde glassoort. Alle facetten op glaszetgebied zijn bij ons bekend. U kunt dus echt vakmanschap van ons verwachten. Wij laten een topproduct bij u achter, dat u jarenlang gemak, genot, transparantie en comfort biedt.

Totaalpakket

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, leveren wij een totaalpakket. Dit houdt in dat wij bij u komen inmeten, een heldere offerte sturen, het door u gewenste glas op maat laten maken en het vervolgens vakkundig plaatsen. En dat alles tegen een marktconforme prijs. 

Blog-nieuwe-locatie-nieuwe-bus.jpg

"Met glas kun je zoveel moois creëren. Dat maakt ons vak echt speciaal!"

- Marco

Alle soorten glas

Wij onderscheiden ons omdat u voor alle soorten glas bij ons terecht kunt. Isolatieglasenkelglasmonumentaal glashardglasbeloopbaar glas: we leveren het allemaal. Bovendien houden we een respectabele levertijd aan.

24-uur service

Is uw ruit kapot gegaan? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om dit voor u op te lossen. Binnen enkele uren zorgen we ervoor dat het gat is gedicht. Niemand wil immers in een tochtig pand zitten of dat er zomaar ongenode gasten binnen kunnen komen.

Flexibel

Bent u geïnteresseerd in onze glasproducten? Neem dan vooral contact met ons op. Wij staan voor iedere klant klaar: zowel particulier als zakelijk. Kunt u alleen ’s avonds of op zaterdag afspreken? Geen probleem. Wij zijn daar heel flexibel in en gaan heel ver in onze service. Het gaat ons erom dat u meer dan tevreden bent met uw nieuwe glasproduct. 

Neem contact op
 
Scroll naar boven