Service

 

Naast het feit dat we alle glassoorten die er zijn kunnen leveren, mits ze KOMO of CE zijn gecertificeerd, is het verlenen van perfecte service zeer belangrijk voor ons. Onze service bestaat enerzijds uit het vakkundig plaatsen van glas en anderzijds uit het feit dat we 24 uur bereikbaar zijn voor spoedgevallen.

Complete ontzorging

Wij willen u graag compleet ontzorgen. Deze ontzorging bestaat in eerste instantie uit luisteren naar uw wensen. Zo kunnen we u een product adviseren dat bij u past. Daarna komen we bij u inmeten, zodat we het glas op maat kunnen laten vervaardigen. Ook stellen we een duidelijke offerte op, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Zodra we uw glas op maat geleverd hebben gekregen, komen we het bij u plaatsen. 

24 uurs service

Is uw glasproduct gebroken? U kunt ons ieder moment bellen voor een spoedreparatie. Binnen enkele uren staan we op de stoep om het gat te dichten. Is het enkelglas? Dan kunnen we direct een nieuwe ruit plaatsen. Als het om een andere glassoort gaat dan komen we dit zo snel mogelijk bij u plaatsen. In de tussentijd zit u in ieder geval niet in de kou. 

Header-Home-VanBuurenGlas

Neem contact op

Is uw ruit kapot of heeft u een ander glasprobleem? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

neem contact met ons op ▸

Scroll naar boven